Venticare

Inschrijven

Schrijf je in voor Venticare Live 2018

Inschrijvingen

Is alleen mogelijk door online inschrijving via deze website.

Je kunt hier online inschrijven. 

Je kunt individueel inschrijven, maar je kunt ook als afdeling een groep collega's inschrijven. Bij elke 10e inschrijving kan een 11e deelnemer gratis ingeschreven worden. Meer informatie? Neem contact met ons op.

Ingeschreven?
Na inschrijving ontvang je een factuur. Bij betalingen buiten Nederland worden ook de overmakings-kosten in rekening gebracht. Het verschuldigde bedrag moet binnen het gestelde termijn op de factuur overgemaakt worden.

Het persoonlijke toegangsbewijs (naambadge) ligt op de congresdag voor je klaar op de inschrijfbalie van Venticare.

Accreditatiepunten
Voor Venticare Live 2018 is accreditatie aangevraagd bij de Nederlandse Associatie van Physician Assistants (NAPA), de Bachelor Medische Hulpverleners (BMH), de Verpleegkundig Specialisten (VS), het kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden (V&V), Nederlandse Vereniging voor Hart en Vaat Verpleegkundigen (NVHVV) Nederlandse Vereniging van Anesthesie Medewerkers (NVAM) en Beroepsvereniging Recovery Verpleegkundigen (BRV).

Omdat de accreditatiepunten op naam van de deelnemer staan die Venticare Live 2018 daadwerkelijk bezoekt kan er gecontroleerd worden of de naam van de drager van het toegangsbewijs ook de eigenaar is van het toegangsbewijs. Er kan daarom naar een ID-bewijs gevraagd worden. Frauderen met accreditatiepunten willen wij uitsluiten.

Toegangsprijs voor 1 dag
Inschrijven voor 1 dag is € 195,-

Toegangsprijs voor 2 dagen
Inschrijving voor 2 dagen is € 295,-

Studententarief (uitsluitend voltijd studie) is € 50,- per dag.

Informatie
Wil je eerst meer informatie over Venticare Live 2018? Stuur dan een mail naar Nora Polter of Hans Stevens. Bellen kan tijdens kantoortijden op maandag, woensdag en vrijdag 030-271 71 12 Buiten deze dagen kun je ons altijd bereiken via 06-523 46 171