Venticare

Kennis Quiz

Aanmelden Venticare Kennis Quiz 2018

Toegangskaarten
De toegangskaarten worden niet toegestuurd, maar worden op woensdagochtend afgehaald bij de bedrijvenbalie, onderdeel van de Venticare Informatiebalie. De kaarten worden per team verstrekt via een enveloppe.

Nog aanmelden?
Aanmelden van een team kan uitsluitend digitaal via het inschrijfformulier.

Download het inschrijfformulier.

Stuur het ingevulde formulier op naar hans@venticare.nl. Als het volledig ingevulde formulier is binnengekomen volgt er een bevestiging van ontvangst.

Vast onderdeel van Venticare Live is de Venticare Kennis Quiz (VKQ). Een spannende quiz met als inzet een geldbedrag van 1.000 euro en de wisselbeker voor het beste team én natuurlijk de eeuwige roem!

Deelnemende teams aan de Quiz op 6 juni zijn:

1 Elkerliek Ziekenhuis Helmond
2 AMC Amsterdam 
3 VUmc  Amsterdam 
4 Bernhoven Uden
5 Nij Smellinghe Drachten
6 Medisch Centrum Leeuwarden Leeuwarden
7 St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein
8 Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis team 1 Tilburg
9 Elisabeth TweeSteden Ziekenhuis team 2 Tilburg
10 St. Antonius Academie (studententeam) Utrecht
11 Canisius Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen
12 LUMC Leiden


Meerkeuzevragen
De quiz telt meerkeuzevragen die met behulp van een stemkastje worden beantwoord. Elk team bestaat uit maximaal drie deelnemers. De drie beste teams uit de voorronde gaan door naar de finale. De uiteindelijke winnaar ontvangt – naast de geldprijs van 1.000 euro – de enige echte VKQ-wisselbeker!

Meedoen?
Lijkt het je leuk om als team je parate kennis te meten met collega's uit andere ziekenhuizen? Aarzel niet en meld je snel aan met jou team. Er kunnen maximaal 15 teams meedoen, dus wacht niet te lang.

Voldoende vakkennis paraat om de strijd met het team van het Elkerliek Ziekenhuis aan te gaan, de winnaar van vorig jaar? Troeft jouw team je vakgenoten uit Nederland en Vlaanderen af? Doe mee aan deze uitdagende en vooral leerzame quiz! We maken voor de komende editie de Quiz wat meer toegankelijk voor de Acute Zorg verpleegkundige.  

Bekijk hier de spelregels voor de Venticare Kennis Quiz 2018

De Venticare Kennis Quiz wordt gesponsord door de St Antonius Academie Utrecht/Nieuwegein.

Toegangskaarten
Op woensdagochtend ligt er per team één enveloppe klaar met de toegangskaarten voor het gehele team. Je kunt je melden bij Nora bij de informatiebalie van Venticare op de Expositievloer. 

Het winnende team 2017 vanuit het Elkerliek Ziekenhuis.

 St. Antonius Academie sponsor van de Venticare Kennis Quiz

 .