INSCHRIJVEN

Tickets voor Venticare Live 2019 zijn alleen online te bestellen.

Je moet je individueel inschrijven. Kom je met mee dan 10 deelnemers van jouw afdeling, dan is de 11e deelnemer gratis. Meer informatie hierover? Neem contact met ons op.Na inschrijving ontvang je per email jouw ticket. 


Voor Venticare Live 2019 is accreditatie aangevraagd bij de Nederlandse Associatie van Physician Assistants (NAPA), de Verpleegkundig Specialisten (VS), het kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden (V&V), Nederlandse Vereniging voor Hart en Vaat Verpleegkundigen (NVHVV) Nederlandse Vereniging van Anesthesie Medewerkers (NVAM) en Beroepsvereniging Recovery Verpleegkundigen (BRV).

Omdat de accreditatiepunten op naam van de deelnemer staan die Venticare Live 2019 daadwerkelijk bezoekt kan er gecontroleerd worden of de naam van de drager van het toegangsbewijs ook de eigenaar is van het toegangsbewijs. Er kan daarom naar een ID-bewijs gevraagd worden. Frauderen met accreditatiepunten willen wij uitsluiten


Wil je eerst meer informatie over Venticare Live 2019? Stuur dan een mailbericht naar Hans Stevens (hans@venticare.nl) of Nora Polter (nora@venticare.nl). 
Bellen kan tijdens kantoortijden naar 030-271 71 12 of 06-523 46 171DEEL