Venticare

Bedrijven

Bedrijven en instellingen zijn van harte uitgenodigd voor een samenwerking met Venticare! Er zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunt u een eigen bedrijvenpagina binnen de website van Venticare realiseren (zie hieronder). Ook is het mogelijk om publiciteit te krijgen in de nieuwsbrief van Venticare. Voor en tijdens Venticare Live zijn er diverse mogelijkheden voor bedrijven. Informeer naar de mogelijkheden.

Inschrijven Expositie Venticare Live 2018 (Overeenkomst Bedrijven - Venticare)

Klik hier voor meer informatie over Venticare Live 2018

Onderstaande bedrijven beschikken over een 'eigen bedrijvenpagina'. Wilt ook u een dergelijke pagina waarin u bedrijfsproducten kunt promoten? Dat kan, neem contact op met Hans Stevens


ZOLL introduceert de ZOLL AED 3™ BLS

ZOLL introduceert de ZOLL AED 3™ BLS. Gemakkelijk te gebruiken. Gemakkelijk te beheren. Gemakkelijk te onderhouden. Kijk op website www.zollaeds.nl

E-learning Beademing

De e-learning Beademing behandelt de belangrijkste principes van kunstmatige beademing en de toepassing ervan in de dagelijkse praktijk. Bestellen van dit product kan via het tabblad Elearning op deze website.

Diverse e-learning modulen

De e-learning van ExpertCollege maakt het leerproces gemakkelijk, plezierig en documenteerbaar. Als enige in haar soort adapteert de opleiding aan de kennis van de student en biedt hiermee het meest effectieve leertraject aan.